Villa 241 Bukit.

Nederlands.
English.

Drie slaapkamer villa te koop aangeboden gesitueerd in het zuiden van Bali, Ungasan, beter bekend als The Bukit Hill, slecht op vijf minuten van Dreamland Beach.

huis kopen Bali, Ungasan, Bukit Hill.
Klik om te vergroten.

 

Deze villa heeft Noord Afrikaanse invloeden in combinatie met modern comfort en Balinese stijl aspecten. Het is ook niet verwonderlijk want de villa is ontwopren door de Marokaanse Zohro Boukhari. Gedurende de afgelopen 20 jaar heeft zij diverse villa’s, restaurants en shops ontworpen hier op Bali. Deze villa is haar laatste ontwerp.

 

De villa heeft twee etages. Op de begane grond is de grote open indoor living, het spreekt voor zich dat zich ook hier een gastentoilet bevindt. De keuken bevindt zich direct naast de woonkamer gescheiden door een glazen deur. De keuken is modern ingericht en voorziet in alles om gemakkelijk maaltijden te bereiden. De keuken is van het bekende kwaliteitsmerk Metric, zeer befaam in Bali en Indonesie.

Prijs: 315.000 US Dollars.

VillaopBali heeft direct contact met de verkopers/eigenaars van deze villa, vergelijk eens onze prijs met die van andere agenten.    Klik hier om te vergelijken >>>>>

Kenmerken:

Eigendom Freehold. 
Lokatie  Ungasan, Bukit Hill. 
Land opp. 400 m2. 
Bouw opp. 270 m2. 
Bouwjaar 2013
Gemeubileerd Exclusief.
Slaapkamers 3
Badkamers
Gasten toilet Ja.
Air conditioners 3
Zwembad. Ja. 
Afmeting zwembad 9.5 x 3.5 meter. 
Filtering zwembad Chlorine. 
Verdiepingen Twee. 
Uitzicht Tuin en zwembad. 
Directe omgeving Bebouwde omgeving. 
Internet Ja. 
Dak materialen Platte betonnen dak. 
Water  Lokale aansluiting. 
Security post Ja.
Toegangsweg Openbare weg. 
Parkeer gelegenheid Ja, een auto.

Huis kopen op Bali in Ungasan, Zuiden.
Klik om te vergroten.
Op Bali een huis kopen in Bukit Hill.
Klik om te vergroten.

Tevens bevindt zich op de begane grond zich de master slaapkamer en doormiddel van het openen van de grote glazen schuifdeuren kunt U direct het zwembad in. Tussen de ruime prachtige ontworpen badkamer en slaapkamer is nog een ruimte die dienst kan doen als werkruimte cq kantoor dan wel een inloop garderobe. Badkamer is open gelaten zodat een douche nemen nog verfrissender is, bovendien is ook voorzien in een badkuip centraal opgesteld in de badkamer. En natuurlijk” een hij en een zij” wastafel.

 

Vanuit de woonkamer via de houten trap gaat U naar de eerste etage, Het eerste wat U ziet is weer een kleine living wat gebruikelijk is in Indonesie. De beide slaapkamers delen het balkon maar het spreekt voor zich bij deze prachtige villa dat de beide slaapkamer en-suited zijn met eveneens elk een eigen luxe badkamer. Elke badkamer heeft een eigen stijl. Het dak boven de master slaapkamer is gemakkelijk te transformeren in een extra balkon daar er al buitenom een trap naar heen leidt.

 

The garden is filled with several fish ponds. One of these ponds is offering a nice cozy seat for 2. The size of the swimming pool is 9.5 x 3.5 meter.

Een zwembad is onmisbaar op Bali of natuurlijk bij een kwaliteits villa als deze, met de afmetingen 9.5 X 3.5 is het zwembad meer dan geschikt om even lekker te zwemmen zo nu en dan. De tuin beschikt overigens over verschillende visvijvers ter decoratie.

Villa op Bali kopen in Zuiden van Bali.
Klik om te vergroten.
Onroerend goed kopen op Bali.
Klik om te vergroten.

Parkeren van 1 auto is mogelijk plus diverse motoren. Ook is er een ruimte naast de parkeergelegenheid die momenteel dienst doet als security post maar ook gemakkelijk om te turnen is in een staff ruimte. Het spreekt voor zich dat buiten het exclusieve ontwerp om van deze villa uitsluitend gebruik is gemaakt van alleen maar kwaliteits materialen als teak en merbau hout, granite en de afwerking zorgvuldig gebeurt.

 

De villa is gesitueerd tussen meerder soortgelijke villa’s. Op zeer korte afstand ligt een luxe klein resort waar U de gelegenheid heeft om gebruik te maken van de Spa of gewoon kunt dineren. Het populaire strand van Dreamland kunt U met de auto in vijf minuutjes bereiken. Jimbaran op een kwartiertje en iets verder zoals Kuta op een half uurtje rijden.

 

Wij nodigen U vriendelijk en geheel vrijblijvend uit om, indien U meer wilt weten over deze villa of zelfs een bezoek wilt maken om ons even een mail te sturen doormiddel van gebruik te maken van onderstaand contact formulier.

Reageer direct, als U interesse heeft in dit object:

* Indien U "meer informatie" wilt ontvangen over deze villa, kunt U dan specifiek aangeven wat voor informatie. Zodat wij U effectief kunnen helpen.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Klik op de foto's hieronder om te vergroten. Klik hier om terug te gaan naar ons aanbod.

Direct contact met eigenaars, klik hier.

Wilt U op de hoogte worden gehouden omtrent nieuwe listingen ?

Abonneert U zich dan op onze nieuwsbrief en U ontvang per mail informatie over nieuwe listingen op onze site.

Saba, nabij Sanur, een heerlijk villa op een rustige lokatie:

185.000 Euro

Bali huis kopen in Saba, Gianyar.

Umalas, Canggu:

Villa met lange lease en verhuurvergunning:

359.000 US Dollars.

Bali huis kopen.

Cepaka, Canggu.

Prachtige 6 slaapkamer villa op 3450m2:

830.000 US Dollars.

Prachtige villa te koop aangeboden in Canggu, Zuid Bali.

Tabanan.

Townhouses met 2 slaapkamers:

50.000 Euro.

2 slaapkamer appartementen te koop Bali.

 Candi Dasa:

Ocean-front Bungalow:

75,000 USD.

Direct aan strand en zee  Candi Dasa, Oost Bali

Nusa Dua:

Gelegen op een prive complex:

2.95 Miljard IDR.

Huis Nusa Dua, Zuid Bali.

Sanur:

Zeer lange lease, kwaliteits villa:

699.000 US Dollars.

Sanur villas te koop aangeboden.