Villa 408 Canggu.

Nederlands.
English.

Ruime modern vierslaapkamer villa, op ongeveer 500 meter gelegen van het strand van Batu Bolong, maar eigenlijk beter bekend als Echo Beach.

Villa kopen op Bali, Canggu.
Klik om te vergroten.

Voor Nederlanders en Belgen is een leasehold een ietwat vreemde constructie op het eerste oog om onroerend goed te kopen op Bali. Maar toch zijn er genoeg voordelen om deze constructie te overwegen om een villa te kopen op Bali. Het is extra interessant als de leasehold periode een langere termijn is dan 25 jaar, zoals deze vier slaapkamer villa met zwembad en zelfs tot 2061. Natuurlijk is er in het leasecontract een mogelijkheid open om de lease tussentijds of aan het einde te verlengen. Zie het als long term huur en vergelijk de huidige long term huurprijzen op Bali met wat U uiteindelijk betaald voor deze villa per jaar, U zult verrast zijn van het voordeel.

 

Prijs: 420.000 US Dollars.

Kenmerken:

Eigendom  Leasehold. 
Einddatum lease  2061.
Lokatie  Batu Bolong, Canggu.
Land opp.  650 m2.
Bouw opp.  350 m2.
Bouwjaar  2011
Gemeubileerd  Ja.
Incl. huisraad  Gedeeltelijk.
Slaapkamers  4
Badkamers  4
Air conditioners  Ja.
Zwembad.  Ja.
Verdiepingen  Gelijkvloers.
Uitzicht  Sawa's en andere villa's.
Lokatie  Landelijk en rustig.
Electriciteit  10.000 Watt.
Laundry  Ja.
Dak materialen  Dakpannen.
Water   Eigen pomp.
Toegangsweg  Openbare weg.
Parkeer gelegenheid  Ja, garage.

Ruime modern vierslaapkamer villa, op ongeveer 500 meter gelegen van het strand van Batu Bolong, maar eigenlijk beter bekend als Echo Beach. Dit gedeelte van Canggu wordt steeds populairder en is sterk in ontwikkeling, het heeft alle potentie om een nieuw Seminyak te worden.

 

De villa is omgeven door rijstvelden met ook andere villa’s in de nabije omgeving. De dagelijkse binnenkomst van deze villa gaat via de garage maar vanzelfsprekend is er de prachtige uitgewerkte poort zo kenmerkend voor villa’s op Bali.

De villa bestaat uit twee gebouwen, het hoofdgebouw heeft de beschikking over een ruim terras en hier grenzen ook de twee slaapkamers aan met elk een eigen badkamer. Het spreekt voor zich dat er een indoor living is en aangrenzed hiervan een keuken uitgerust met al het apperatuur en gerei om zelf aan de slag te gaan om te koken. Beide slaapkamer beschikken over een eigen badkamer en ook een walk-in wardrobes. Ook zijn de slaakamers aan elkaar verbonden, dus wanneer het regent hoeft men niet buitenom via het terras om in de slaapkamers te geraken. In het guesthouse bevinden zich de twee andere slaapkamers die elk de badkamer delen.

 

Ook is er rekening mee gehouden met praktische zaken zoals de garage waar een auto en diverse motors geparkeerd kunenn worden alsmede een staffverblijf, opslag en een wasruimte.

Bali huis kopen Canggu.
Klik om te vergroten.
Bali villa kopen
Klik om vergroten.

Wij willen U er nogmaals op wijzen dat dit gedeelte van Canggu helemaal in opkomst is, mede door de ontwikkelingen aan het strand dat bekend staat als Echo Beach, een keur van restaurants en winkels zijn er reeds gevestigd en vele zullen er nog volgen. Maar een van de bekendste op Bali is toch wel de naamgever van Echo Beach, het Echo Beach restaurant.

 

Met een leasehold periode tot 2061 en gerekend vanf 2015 is 46 jaar toch wel een extreme lange leaseperiode dus ook zeer antrekkelijk om in dit sterk opkomend gebied van Canggu met deze villa de touristen markt op te gaan doormiddel van vakantie verhuur.

 

Nogmaals, met een lease tot 2061 is het een zeer interessante investering en indien U het met ons eens bent, dan kunt U gewoon een afspraak maken om de villa met ons te inspecteren

Reageer direct, als U interesse heeft in dit object:

* Indien U "meer informatie" wilt ontvangen over deze villa, kunt U dan specifiek aangeven wat voor informatie. Zodat wij U effectief kunnen helpen.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Klik op de foto's hieronder om te vergroten. Klik hier om terug te gaan naar ons aanbod.

Direct contact met eigenaars, klik hier.

Wilt U op de hoogte worden gehouden omtrent nieuwe listingen ?

Abonneert U zich dan op onze nieuwsbrief en U ontvang per mail informatie over nieuwe listingen op onze site.

Saba, nabij Sanur, een heerlijk villa op een rustige lokatie:

185.000 Euro

Bali huis kopen in Saba, Gianyar.

Umalas, Canggu:

Villa met lange lease en verhuurvergunning:

359.000 US Dollars.

Bali huis kopen.

Cepaka, Canggu.

Prachtige 6 slaapkamer villa op 3450m2:

830.000 US Dollars.

Prachtige villa te koop aangeboden in Canggu, Zuid Bali.

Tabanan.

Townhouses met 2 slaapkamers:

50.000 Euro.

2 slaapkamer appartementen te koop Bali.

 Candi Dasa:

Ocean-front Bungalow:

75,000 USD.

Direct aan strand en zee  Candi Dasa, Oost Bali

Nusa Dua:

Gelegen op een prive complex:

2.95 Miljard IDR.

Huis Nusa Dua, Zuid Bali.

Sanur:

Zeer lange lease, kwaliteits villa:

699.000 US Dollars.

Sanur villas te koop aangeboden.