Villa/Projekt 410 Canggu.

Nederlands.
English.

Een klein resort te koop aangeboden. Gelegen nabij Canggu, omgeven door de prachtige natuur en zeer rustig, maar toch op redelijke afstand van het “drukke zuiden”…………

Villa kopen op Bali, Canggu.Yoga retreat aangeboden.
Klik om te vergroten.

Dit resort is voor 75% klaar, wegens onvoorziene omstandigheden wordt dit retreat te koop aangeboden. De lokatie is ideaal voor bijvoorbeeld een Yoga centrum of gewoon verhuur van de 4 guesthouses aanwezig op dit terrein. In totaal zijn er 8 slaapkamer aanwezig en het perceel is maar liefst 1900 vierkante meter groot, bovendien wordt dit geheel op basis van Freehold te koop aangeboden.

Prijs: 7.5 Miljard IDR.

Kenmerken:

Eigendom Freehold. 
Lokatie Net buiten Canggu.
Land opp. 1900 m2.
Bouw opp. 400 m2.
Bouwjaar 2014
Gemeubileerd Nee.
Gebouwen 4
Slaapkamers 8
Badkamers 8
Zwembad. Ja.
Afmeting zwembad 12 x 4 meter.
Verdiepingen Multi level.
Uitzicht Jungle.
Lokatie Landelijk en rustig.
Water   Eigen pomp.
Toegangsweg  Openbare weg.
Parkeer gelegenheid  Ja, carport.

Vanzelfsprekend is er ook een ruim zwembad aanwezig. Omdat dit geheel nog niet in zijn geheel is afgebouwd is het niet veel moeite om het met slechts wat kleine aanpassingen geschikt te maken voor verhuur en op deze manier een rendement te verkrijgen.


De lokatie zelf is net buiten Canggu maar niet ver van het strand van bijvoorbeeld Pererenan of Seseh, het is omgeven door een weelderige groene natuur en er stroomt zelfs een riviertje onderaan het terrein. Nabij gelegen is een klein Balinees dorpje.


Het geheel bestaat uit vier gebouwen, zwembad en een overdekte parkeerplaats aan de ingang. De gebouwen bestaan hoofdzakelijk uit tropisch hardhout en voor decoratie is antiek recycle hout gebruikt, zeer duurzaam en van goede kwaliteit. Ook is er gebruik gemaakt van bijvoorbeeld antieke tegels voor de vloeren. Sommige ramen zijn zelfs gezet in lood, het geheel straalt een rustieke atmosfeer uit. Voor het hoofdgebouw is het ruime zwembad van 12 bij 4 meter.

Project te koop op Bali, Canggu.
Het prachtige uitzicht.
Bali villa kopen
Klik om vergroten.

Villa 1: Dit is de kleinste van de vier villa’s. Deze is gesitueerd vlakbij de ingang. Deze villa bestaat uit 1 slaakamer met een badkamer, tevens beschikt dit gebouw over een klein overdekt terras met uitzicht over het perceel.


Villa 2: Deze villa heeft een ruime indoor living. Aan beide kanten van de living vindt U de slaapkamers met elk een eigen badkamer. Aan de voorzijde is eveneens een ruim terras en tevens is hier een prachtige visvijver aangelegd.


Villa 3: Dit is het grootste gebouw en heeft ook een zeer ruime living die via afsluitbare schuifdeuren toegang biedt naar het zwembad. Op de begane grond is er een slaapkamer en-suited en op de eerste verdieping eveneens een woonkamer met twee slaapkamers. Elk van deze slaapkamers heeft een eigen balkon die U uitzicht biedt op het zwembad en het tegenover het perceel liggende jungle en de rivier.


Villa 4: Dit gebouw ligt iets beneden op het terrein en bestaat geheel uit een zeer hoge kwaliteit tropisch hardhout. Het gebouw heeft twee verdiepingen en op de bovenste etage zijn er twee slaapkamers aanwezig met elk een eigen open lucht badkamer. Ook hier hebben beide slaapkamers een eigen overdekt terras die wederom uitzicht biedt op de groene natuur.

Project te koop op Bali, Canggu.
Klik om te vergroten.
Bali villa kopen
Klik om vergroten.

Porject te koop aageboden op Bali, Canggu. Geschikt als Yoga retreat.
Klik om te vergroten.

Bij de ingang van dit perceel is een zeer stevige parkeeronderkomen gebouwd en hier is zelfs nog de mogelijkheid om een etage hierboven te bouwen zodat dit eventueel de verblijven van Uw staff kunnen zijn. Nogmaals benadrukken wij dat de lokatie een goede is. Een lokaal landweggetje leidt naar deze lokatie, echter er zijn meerdere villa’s aanwezig in de directe omgeving van deze lokatie. 


Wij willen wel in alle eerlijkheid zeggen dat het geheel grondig dient te worden schoongemaakt daar het al een tijdje leeg staat maar daar moet U door heen kijken en denken aan de mogelijkheden. Ook vermelden wij dat de guesthouses of villa’s op het terrein niet voorzien zijn van een keuken. Maar het spreekt voor zich dat U hier de vrije hand in heeft als U het onroerend goed aankoopt en de bouw en afwerking weer oppakt en geheel  naar eigen smaak en idee het project voortzet.

Vanaf deze lokatie vindt U bijvoorbeeld:

  • Het strand van Pantai Seseh en of Echebeach op 15 minuten afstand rijden.
  • Nirwana Golf Course resort eveneens op 15 minuten afstand rijden.
  • Seminyak, Legian en Oberoi op ongeveer 20 tot 30 minuten rijden afhankelijk van het verkeer.

Dit project is nog in de fase dat U alle kanten op kunt…. Een prive villa, bed en breakfast, verhuur van de villa’s, een yoga retreat….wellicht heeft U een andere idee en deze lokatie kan er geschikt voor zijn.


Het geheel wordt U op basis van freehold te koop aangeboden, wilt U meer info of wilt U geheel vrijblijvend dit project bezoeken, mailt U ons even en maak gebruik van het contactformulier op deze pagina.

Reageer direct, als U interesse heeft in dit object:

* Indien U "meer informatie" wilt ontvangen over deze villa, kunt U dan specifiek aangeven wat voor informatie. Zodat wij U effectief kunnen helpen.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Klik op de foto's hieronder om te vergroten. Klik hier om terug te gaan naar ons aanbod.

Direct contact met eigenaars, klik hier.

Wilt U op de hoogte worden gehouden omtrent nieuwe listingen ?

Abonneert U zich dan op onze nieuwsbrief en U ontvang per mail informatie over nieuwe listingen op onze site.

Saba, nabij Sanur, een heerlijk villa op een rustige lokatie:

185.000 Euro

Bali huis kopen in Saba, Gianyar.

Umalas, Canggu:

Villa met lange lease en verhuurvergunning:

359.000 US Dollars.

Bali huis kopen.

Cepaka, Canggu.

Prachtige 6 slaapkamer villa op 3450m2:

830.000 US Dollars.

Prachtige villa te koop aangeboden in Canggu, Zuid Bali.

Tabanan.

Townhouses met 2 slaapkamers:

50.000 Euro.

2 slaapkamer appartementen te koop Bali.

 Candi Dasa:

Ocean-front Bungalow:

75,000 USD.

Direct aan strand en zee  Candi Dasa, Oost Bali

Nusa Dua:

Gelegen op een prive complex:

2.95 Miljard IDR.

Huis Nusa Dua, Zuid Bali.

Sanur:

Zeer lange lease, kwaliteits villa:

699.000 US Dollars.

Sanur villas te koop aangeboden.