Land te koop.

Nederlands.
English.

Op deze pagina vindt U de gebieden waar wij land te koop aanbieden, klik op de foto of meer info>>>>> in het vak van het betreffende gebied waar U wilt zoeken.

Land te koop Noord Bali.

 Noord bali.

 

Het Noorden van Bali is relatief heel wat rustiger in vergelijking met het zuiden. Hier vind U land aan strand of met een prachtig uitzicht op de Bali zee. Klik hier om naar de pagina te gaan waar wij ons aanbod tonen van land te koop in Noord Bali.

Land te koop Tabanan.

 Tabanan.

 

Het district Tabanan vindt U ten Noord-Westen van het "drukke" zuiden. Hier vindt U nog land in een rustieke omgeving met vaak prachtige uitzichten op zowel de oceaan als de sawa's. Vanzelfsprekend grenst het district Tabanan ook aan de oceaan. Klik hier om naar de pagina te gaan waar wij ons aanbod tonen van land te koop in Tabanan.

Land te koop in Canggu, Bali.

Canggu.

 

Canggu ligt in het district Badung, het grenst aan het strand en de zee aan oostkant en in het zuiden vindt U zeer nabij Legian en Seminyak, ten noordwesten vindt U het Tempelcomplex Tanah Lot en de Golfbaan Bali Nirwana Resort. Klik hier om naar de pagina te gaan waar wij ons aanbod tonen van land te koop in Canggu.

Land kopen in Ubud, Bali.

Ubud.

Ubud is een plaats in het centrum van Bali en wordt beschouwd als cultureel centrum van het eiland. Hier vindt U de rijstvelden waar Bali zo bekend om is afgewisseld met heuvelachtig terrein met diepe ravijnen. Ubud ligt in het Gianyar district. Klik hier om naar de pagina te gaan waar wij ons aanbod tonen van land te koop in Ubud/Gianyar.

Land te koop West Bali. Negara.

West Bali.

 

Het vrij onbekende district Jembrana met als hoofstad Negara en ook het westelijke gedeelte van Tabanan maakt deel uit van West Bali. In dit gedeelte van Bali vindt U nog prachtig beachfront land. Klik hier om naar de pagina te gaan waar wij ons aanbod tonen van land te koop in West Bali.

Land kopen op Bali, Kerobokan.

Kerobokan.

 

Kerobokan is de omgeving die ligt tussen Denpasar en Seminyak/Legian. Net boven Canggu. Een van de meest bekende lokaties in Kerobokan is bijvoorbeeld Umalas, een populaire omgeving met vele villa's van expats. Klik hier om naar de pagina te gaan waar wij ons aanbod tonen van land te koop in Kerobokan.

Land kopen in de Bukit Bali.

Bukit/Jimbaran.

 

De omgeving van Bukit/Jimbaran is gelegen pal zuid van het internationale vliegveld van Bali. Hier vind U bijvoorbeeld het bekende strand van Dreamland, de nieuwe golfbaan New Kuta Golf Pecatu en vele vijfsterren hotels. Klik hier om naar de pagina te gaan waar wij ons aanbod tonen van land te koop in de omgeving van Bukit/Jimbaran.

Direct contact met eigenaars, klik hier.

Wilt U op de hoogte worden gehouden omtrent nieuwe listingen ?

Abonneert U zich dan op onze nieuwsbrief en U ontvang per mail informatie over nieuwe listingen op onze site.

Saba, nabij Sanur, een heerlijk villa op een rustige lokatie:

185.000 Euro

Bali huis kopen in Saba, Gianyar.

Umalas, Canggu:

Villa met lange lease en verhuurvergunning:

359.000 US Dollars.

Bali huis kopen.

Cepaka, Canggu.

Prachtige 6 slaapkamer villa op 3450m2:

830.000 US Dollars.

Prachtige villa te koop aangeboden in Canggu, Zuid Bali.

Tabanan.

Townhouses met 2 slaapkamers:

50.000 Euro.

2 slaapkamer appartementen te koop Bali.

 Candi Dasa:

Ocean-front Bungalow:

75,000 USD.

Direct aan strand en zee  Candi Dasa, Oost Bali

Nusa Dua:

Gelegen op een prive complex:

2.95 Miljard IDR.

Huis Nusa Dua, Zuid Bali.

Sanur:

Zeer lange lease, kwaliteits villa:

699.000 US Dollars.

Sanur villas te koop aangeboden.