Villa 630 Noord Bali.

Nederlands.
English.

Een stijlvolle vier-slaapkamervilla van hoge kwaliteit en van alle gemakken voorzien, gelegen in het hogere achterland van Lovina met prachtig uitzicht op de heuvels,zee en Lovina.

 

Villa, Lovina, Bali.
Klik om te vergroten.

Deze stijlvolle villa voldoet aan alle eisen die men kan stellen aan een villa op Bali. Gelegen op de heuvels achter Lovina,Noord Bali hebben de eigenaars/bouwers werkelijk een stukje paradijs gecreerd waar rust centraal staat en waar het aan wooncomfort niets mag ontbreken. Zowel aan de bouw en afwerking van details is veel aandacht gegeven maar ook aan het interieur. Deze villa wordt gemeubileerd aangeboden omdat het een geheel vormt met de villa.

 

Zoals U al op de foto’s kunt zien heeft de villa een spectaculair uitzicht op de naaste omgeving,de zee maar ook op Lovina en zelfs op Singaraja. Wij verzekeren U dat dit uitzicht altijd hetzelfde zal blijven maar zal nooit vervelen. 

Vaste Prijs: 299.000 Euro.

Kenmerken:

Eigendom   Freehold.
Perceel opp. 1600 m2.
Bouw opp. 400 m2.
Bouwjaar 2010
Uitzicht Ocean en bergen.
Gemeubileerd Ja.
Huisraad Ja.
Verdiepingen 2
Slaapkamers 4
Badkamers 4
Air-conditioners 8
Woonkamer opp. 65 m2.
Keuken opp. 20 m2.
Terras opp. 20 m2.
Zwembad Ja, 10 x 5 meter.
Staff verblijven ja en laundry.
Internet Ja,wifi.
Dak materiaal  Dakpannen.
Water  Lokale aansluiting.
Toegangsweg Openbare weg.
Parkeer  Op het terrein en garage.
   
Bouwvergunning  Aanwezig.
Landcertifikaat Aanwezig.
Onr.goed belasting  Aanwezig.
 

Lovina villa te koop, Bali.
Klik om te vergroten.
Huis nabij Lovina, Bali
Klik om te vergroten.

De villa heeft de beschikking over vier slaapkamers,waarvan er twee in een geheel zelfstandig gastenhuisje zijn gehuisvest en hier hebben de gasten ook de beschikking over een kleine woonkamer en een kitchenette,natuurlijk is er hier een prachtige ruime badkamer aanwezig. Met opzet is gekozen voor een apart gastenhuisje zodat als men gasten heeft er ook een stuk privacy in huis gewaarborgt blijft. Zowel vanuit het gastenhuisje en villa is het prachtige zwembad met ruim zonnedek gemakkelijk te bereiken.

 

De villa zelf is werkelijk een klein paleisje en zeer smaakvol ingericht. Centraal is natuurlijk het ruime terras met alom uitzicht op de omgeving,de direct hierop aansluitende woonkamer heeft een zit en eethoek. De keuken is van de hoogste kwaliteit wat U in Bali kunt vinden en voorzien van alle gemakken. Een keuken kan een ruimte zijn waar men maaltijden bereidt,maar een keuken kan behalve dat ook een ruimte zijn waar men graag in vertoeft,dit is z’on keuken. Ook heeft men gedacht aan praktische zaken zoals een bijkeuken.

 

De master-slaapkamer bevindt zich op de begane grond en is net als de hele villa zeer sfeervol ingericht en ook heerlijk ruim. De badkamer doet niet onder voor een badkamer in een vijfsterren hotel,zonder schroom willen wij dit beweren.Ook is er een bijbehorende walk-in dressing met air-conditioner.

 

Op de  bovenste etage zijn twee kamers,momenteel wordt een kamer gebruikt als audio/video kamer en de andere een bibliotheek, maar natuurlijk zijn hier ook slaapkamers van te maken.

 

Maar om de privacy in de villa nog meer te waarborgen zijn er achter op het terrein van 16 are ook personeelsverblijfen gerealiseerd die te bereiken zijn via een Balinese poort. Deze verblijfen dienen tevens als was en strijkruimte,ook hier is zeer zeker niet gedacht om op het budget te besparen tijdens de bouw.

 

De een kiest voor het zuiden, de ander voor het strand in het noorden van Bali Wil men een lokatie waar rust verzekerd is en toch niet te ver van enig vermaak en bovendien een kwalitatief goede villa met sfeer en een adembenemde uitzicht. Dan kunnen wij U het advies geven om deze prachtige villa eens te bezoeken.

 

Reageer direct, als U interesse heeft in dit object:

* Indien U "meer informatie" wilt ontvangen over deze villa, kunt U dan specifiek aangeven wat voor informatie. Zodat wij U effectief kunnen helpen.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Klik op de foto's hieronder om te vergroten. Klik hier om terug te gaan naar ons aanbod.

Direct contact met eigenaars, klik hier.

Wilt U op de hoogte worden gehouden omtrent nieuwe listingen ?

Abonneert U zich dan op onze nieuwsbrief en U ontvang per mail informatie over nieuwe listingen op onze site.

Saba, nabij Sanur, een heerlijk villa op een rustige lokatie:

185.000 Euro

Bali huis kopen in Saba, Gianyar.

Umalas, Canggu:

Villa met lange lease en verhuurvergunning:

359.000 US Dollars.

Bali huis kopen.

Cepaka, Canggu.

Prachtige 6 slaapkamer villa op 3450m2:

830.000 US Dollars.

Prachtige villa te koop aangeboden in Canggu, Zuid Bali.

Tabanan.

Townhouses met 2 slaapkamers:

50.000 Euro.

2 slaapkamer appartementen te koop Bali.

 Candi Dasa:

Ocean-front Bungalow:

75,000 USD.

Direct aan strand en zee  Candi Dasa, Oost Bali

Nusa Dua:

Gelegen op een prive complex:

2.95 Miljard IDR.

Huis Nusa Dua, Zuid Bali.

Sanur:

Zeer lange lease, kwaliteits villa:

699.000 US Dollars.

Sanur villas te koop aangeboden.