Villa 655 Noord Bali.

Nederlands.
English.

Zeer goed onderhouden ruime villa in Noord Bali,op een perceel van maar liefst 7490 vierkante meter direct grenzend aan strand en zee met 50 meter beachfront.

Villa Noord Bali, Lovina.
Klik om te vergroten.

Een vraagprijs te beoordelen vanaf foto’s en de gegeven details is gemakkelijk maar zodra U deze villa bezocht heeft zult U hier wellicht anders tegen aankijken. Deze zeer ruime villa beschikt zelf over vier slaapkamers en een Lumbung direct aan het strand gelegen beschikt ook over twee slaapkamers met elk een eigen badkamer.

Wat tijdens het ontwerpen en bouwen van deze villa centraal heeft gestaan is ruimte en kwaliteit maar omdat de huidige bewoners permanent op Bali leven, is er ook rekening gehouden met praktische zaken zoals onderhoud en het uitvoeren van dagelijkse werkzaamheden.

 

Met maar liefst 7490 vierkante meter grond en 50 meter beachfront is dit stukje Bali werkelijk een stukje paradijs geworden op aarde.

De villa bestaat uit twee hoofgebouwen die echter wel onder een dak staan. In het ene gebouw zijn twee slaapkamers ondergebracht met elk een eigen badkamer. Het andere gebouw is meer waar het dagelijkse leven zich afspeelt, hier is een zeer ruime indoor living met aangrenzende goed geoutilleerde westerse keuken. De totale oppervlakte van living en keuken is een zeer ruime 85 vierkante meter. Voorts zijn er in dit gebpuw, twee slaapkamers die momenteel in gebruik zijn als kantoor. Achter het hoofdgebouw bevindt zich een overdekt terras waar men rustig kan zitten. Praktische zaken zoals een gekoelde ruimte voor opslag van boodschappen is ook aanwezig. 

Prijs: op aanvraag.

Kenmerken:

Eigendom   Freehold.
Perceel opp. 7490 m2.
Bouw opp. 880 m2.
Bouwjaar 2006
Verdiepingen Gelijkvloers.
Slaapkamers 6
Badkamers 4
Woonkamer opp. 70 m2.
Keuken opp. 20 m2.
Terras opp. zeer ruim.
Zwembad Ja, L vorm 12 x 6 x 4 meter.
Jacuzzi Ja.
Electriciteit 23.000 Watt.
Power back up. stroomgenerator 23KW.
Air-condtioners. 14
Staff verblijven ja plus laundry en werkplaats.
Internet Ja,wifi.
Dak materiaal  Dakpannen.
Water  Eigen pompvoorziening.
Toegangsweg Openbare weg.
Parkeer  Ja,op het terrein overdekt.
Staff Kan worden overgenomen.
Security Kan worden overgenomen.
   
Bouwvergunning  Aanwezig.
Landcertifikaat Aanwezig.
Onr.goed belasting  Aanwezig.

 

 
 

Villa, huis, land te koop Noord Bali, Lovina.
Klik om te vergroten.
Lovina onroerend goed, Noord Bali.
Klik om te vergroten.

Natuurlijk is er voor het prachtige huis ook een ruim overdekt terras met uitzicht op de prachtige volgroeide tropische tuin en het riante zwembad met een heerlijke ruime jaccuzzi…

De tuin is het apart vermelden waard,  zeer goed onderhouden met een diversiteit aan tropische planten, bloemen en bomen. Hier in de tuin bevindt zich ook een Bali Benong met ligstoelen zodat  U heerlijk van het uitzicht op de zee kunt genieten. 

 

Om U en/of Uw gasten privacy te geven is bij het strand een Lumbung geplaatst, een Lumbung is origineel een opslag plaats van levensmiddelen voor de traditonele Balinese bevolking maar deze Lumbung is geschikt gemaakt voor huisvesting van gasten. Met twee en-suited slaapkamers op de bovenste etage , indoor living en keuken op de begane grond en een overdekt terras met uitzicht op zee is dit een compleet zelfstandig onderkomen voor Uw gasten.

 

Ook bevindt zich op het terrein een gebouw wat nu dienst doet als opslag groot materieel en werkruimte voor onderhoud en ook een aparte ruimte voor de laundry, zeer goed onderhouden en gemakkelijk om te bouwen als extra onderkomen voor gasten. Met zoveel gasten capaciteit is het niet moeilijk om voor te stellen dat deze villa mogelijkheden heeft om tot verhuur te komen op de touristenmarkt.

 

Een groot perceel als dit met een aantal gebouwen en dit alles goed te onderhouden vergt personeel en staffruimte, bij de ruime ingang van de villa staat daarom ook weer een ruime staffhuis waar personeel woonruimte heeft. Het spreekt voor zich dat er een overdekte parkeerplaats is auto’s en motoren.

 

Het is eigenlijk niet mogelijk om deze villa in een stuk tekst te beschrijven en daarom nodigen wij U uit om deze persoonlijk te inspecteren en U ervan te overtuigen dat de conditie van de villa, tuin en andere zaken in aanbod in evenwicht is met de vraagprijs.

 

Heeft U vragen over deze villa, of wilt U gewoon samen met ons geheel vrijblijvend een bezoekje maken aan deze villa, mail ons dan even.

 

Reageer direct, als U interesse heeft in dit object:

* Indien U "meer informatie" wilt ontvangen over deze villa, kunt U dan specifiek aangeven wat voor informatie. Zodat wij U effectief kunnen helpen.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Klik op de foto's hieronder om te vergroten. Klik hier om terug te gaan naar ons aanbod.

 

Direct contact met eigenaars, klik hier.

Wilt U op de hoogte worden gehouden omtrent nieuwe listingen ?

Abonneert U zich dan op onze nieuwsbrief en U ontvang per mail informatie over nieuwe listingen op onze site.

Saba, nabij Sanur, een heerlijk villa op een rustige lokatie:

185.000 Euro

Bali huis kopen in Saba, Gianyar.

Umalas, Canggu:

Villa met lange lease en verhuurvergunning:

359.000 US Dollars.

Bali huis kopen.

Cepaka, Canggu.

Prachtige 6 slaapkamer villa op 3450m2:

830.000 US Dollars.

Prachtige villa te koop aangeboden in Canggu, Zuid Bali.

Tabanan.

Townhouses met 2 slaapkamers:

50.000 Euro.

2 slaapkamer appartementen te koop Bali.

 Candi Dasa:

Ocean-front Bungalow:

75,000 USD.

Direct aan strand en zee  Candi Dasa, Oost Bali

Nusa Dua:

Gelegen op een prive complex:

2.95 Miljard IDR.

Huis Nusa Dua, Zuid Bali.

Sanur:

Zeer lange lease, kwaliteits villa:

699.000 US Dollars.

Sanur villas te koop aangeboden.