Villa 217 Pantai Saba.

Nederlands.
English.

Dicht bij Sanur gelegen nabij het strand van Saba, ligt deze prachtige van hoog staande kwaliteit vier slaapkamer villa op een perceel van 1700 vierkante meter op slechts enkele honderden meters van het strand van Saba.

 

Huis kopen op Bali, Pantai Saba.
Klik om te vergroten.

Deze vier slaapkamer villa is werkelijk de perfecte combinatie van modern technologie en de rustgevende Balinese atmosfeer en bouwstijl. De lokatie bevindt zich op werkelijk slechts enkele honderden meters van het strand van Saba en in een rustieke omgeving die rust uitademt en rijkelijk begroeit is met palm en andere bomen.

 

Als U bij deze lokatie aankomt van de villa valt direct de enorme stevige Balinese omheinende muur op en de idem ditto prachitge Balinese entrée poort. Eenmaal komende door deze grote poort ziet U de slim geplaatste overdekte, afsluitbare garage met hierachter ook de staff verblijfen compleet met keuken en badkamer voor inwonden staffleden.

 

Eenmaal omhoog via een trapje kom U weer door en kleinere in Balinese stijl poortje aan in de tuin en direct val het grote 16 bij 4 meter zwembad U op, compleet met ruime Bale Benong en zonneterras met een aantal zonnebedden. U zult zien dat de villa uit een aaneenschakeling bestaat van diverse gebouwen aan de linker en achterzijde van het plot.

Prijs: 10.500.000.000 IDR.

Kenmerken:

Eigendom Freehold.
Land opp. 1700 m2.
Bouw opp. 450 m2.
Bouwjaar 2012.
Lokatie Pantai Saba.
Omgeving Rustig, dichtbij strand.
Gemeubileerd Ja. 
Slaapkamers
Badkamers
Air-conditioners 6
Woonkamer opp. 70 m2. 
Keuken opp. 20 m2. 
Terras opp. 30 m2. 
Zwembad. Ja. 
Afmeting zwembad 16 x 4 meter. 
Verdiepingen Gelijkvloers. 
Uitzicht Directe omgeving en zeezicht. 
Electriciteit 10.300 Watt. 
Staff verblijven Ja, voor inwonende staff. 
Laundry Ja.
Security post Ja. 
Internet Ja. 
Dak materialen Rieten dakbedekking. 
Water  Eigen pompvoorziening. 
Water filter Ja. 
Toegangsweg Openbare weg. 
Parkeer gelegenheid Ja, garage. 
   
Bouwvergunning Aanwezig. 
Landcertificaat. Aanwezig. 
Onr.goed belasting Aanwezig. 

Drie slaapkamers bevinden zich aan aan Uw linkerhand bij binnenkomst van de tuin en deze drie slaapkamers zijn met elkaar verbonden door deuren, momenteel slapen hier de kinderen van de eigenaar en vandaar deze deuren die de slaapkamers verbinden. Twee slaapkamers delen een zeer ruime open badkamer en een slaapkamer heeft een eigen badkamer. Het gebouw met deze drie slaapkamers is verbonden met de grote open keuken, deze keuken heeft werkelijk een prachtig werkblad van natuur zwart granietsteen en de kastjes en laden zijn van een hoge kwaliteit tropisch hardhout, werkelijk een plaatje. Achter de keuken een gang die direct contact heeft met de garagen en stafverblijven zodat bezorgingen en andere staff activiteiten niet als hinderlijk worden ervaren door de bewoners en gasten van deze villa. Ook is hier een kamer gecreerd voor opslag van voorraden.

Huis kopen op Bali, Sanur.
Klik om te vergroten.
Huis kopen op Bali, Pantai Saba.
Klik om te vergroten.

Vanaf de gasten slaapkamers, langs de keuken, open living tot aan de master bedroom is een vijver aangelegd die meer het voorkomen heeft van een ondiep water riviertje met vissen en platte rotsen die als stepping stones fungeren, heel sfeervol. De wederom ruime open living is stijlvol ingericht met speciaal voor de villa geproduceerde meubels van hoge kwaliteit. Deze open ruimte is afsluitbaar met bamboo gordijnen en achter de living is een ruime gaten toilet gesitueerd.

 

Het laatste gebouw dat we aan U willen introduceren bestaat uit diverse ruimtes waaronder natuurlijk de heerlijk grote master slaapkamer met natuurlijk weer een open, ruime prachtige badkamer. Achter het bed is een lange garderobe kast gemaakt en gelet op de tropische omstandigheden hebben de deuren van deze kasten een lucht doorlatende uit bamboe bestaande bedekking gekregen zodat er frisse lucht vrij in en uit kan gaan, zodat nare luchtjes niet in de kleding zal trekken. Ook bevindt zich in dit gebouw een ruimte die momenteel in gebruik is voor yoga oefeningen en religieuze meditatie. Hierachter bevindt zich een kantoor.

Deze vierslaapkamer villa wordt te koop aangeboden met een freehold status en compleet gemeubileerd. De materialen gebruikt voor zowel de bouw, afwerking en interieur is zeer selectief gekozen en is van de hoogste kwaliteit. De meubels zijn met zorg gekozen zodat ze een zijn met de atmosfeer die de villa uitstraalt zodat het zogenaamde plaatje compleet is, anders kunnen we het niet zeggen.

We willen nog eens benadrukken dat moderne eenentwintigste technologie is gecombineerd met de eeuwen oude Balinese cultuur en bouwstijl. De gehele elektrische instalatie is van een veilige en goede kwaliteit en alle verlichting bestaat uit energie besparende led verlichting. Bovendien is het mogelijk om het systeem met Uw tablet, Iphone of Ipad te kunnen bedienen.

 

Indien U deze villa wellicht wil bezoeken omdat wij Uw interesse hebben gewekt, hoeft U alleen maar even gebruik te maken van onderstaand contact formulier.

Reageer direct, als U interesse heeft in dit object:

* Indien U "meer informatie" wilt ontvangen over deze villa, kunt U dan specifiek aangeven wat voor informatie. Zodat wij U effectief kunnen helpen.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Klik op de foto's hieronder om te vergroten. Klik hier om terug te gaan naar ons aanbod.

Direct contact met eigenaars, klik hier.

Wilt U op de hoogte worden gehouden omtrent nieuwe listingen ?

Abonneert U zich dan op onze nieuwsbrief en U ontvang per mail informatie over nieuwe listingen op onze site.

Saba, nabij Sanur, een heerlijk villa op een rustige lokatie:

185.000 Euro

Bali huis kopen in Saba, Gianyar.

Umalas, Canggu:

Villa met lange lease en verhuurvergunning:

359.000 US Dollars.

Bali huis kopen.

Cepaka, Canggu.

Prachtige 6 slaapkamer villa op 3450m2:

830.000 US Dollars.

Prachtige villa te koop aangeboden in Canggu, Zuid Bali.

Tabanan.

Townhouses met 2 slaapkamers:

50.000 Euro.

2 slaapkamer appartementen te koop Bali.

 Candi Dasa:

Ocean-front Bungalow:

75,000 USD.

Direct aan strand en zee  Candi Dasa, Oost Bali

Nusa Dua:

Gelegen op een prive complex:

2.95 Miljard IDR.

Huis Nusa Dua, Zuid Bali.

Sanur:

Zeer lange lease, kwaliteits villa:

699.000 US Dollars.

Sanur villas te koop aangeboden.