Villa 525 Tabanan.

Nederlands.
English.

Een prachtige villa in een bosrijke, rustieke omgeving, gebouwd in Indonesische stijl maar geheel voorzien van westers comfort en gemak.

Villa Tabanan, freehold, Bali.
Klik om te vergroten.

De villa is gelegen op een terrein van maar liefst 4400 vierkante meter aan de rand van een klein Balinees dorpje maar de villa ligt zelf in een bosrijke omgeving met altijd zicht op de tegenoverliggende jungle. Waarom tegenoverliggend ? Omdat de lokatie zelf beneden eindigt bij een rivier en aan de overkant loopt de oever stijl omhoog en die is rijkelijk begroeid met alles wat maar groen is,een prachtig uitzicht vanuit de villa zelf.

 

Zo nu en dan wordt ons een villa aangeboden om te verkopen die eigenlijk met geen pen te beschrijven is,ook na het zien van alle foto’s op deze pagina moet U gewoon deze villa met eigen ogen zien.

 

Het spreekt voor zich dat het terrein waar de villa zich bevindt ook uit diverse etages bestaat. Allereerst is er onder aan de oever een stuk met bomen begroeid terrein,hier is door de eigenaar een stevige dam-muur gebouwd om natuurlijk de grond op zijn plaats te houden,hierboven op een stenen afscheidingsmuur om de grens van het perceel aan te geven.

 

Als men via de stenen trapjes naar boven loopt komt men uit op de etage waar het zwembad zich bevindt met een ruime Gazebo die dienst doet als poolbar,deze bar is geheel uitgerust met TV en koelkast, om na het zwemmen even van een koel drankje te genieten. Het grote zwembad werkt al uitnodigend op zich,het is werkelijk een genot om te zwemmen met z’on mooi uitzicht op het groen! Ook is er op deze etage van het perceel ietwat afgelegen een massage gazebo om eens heerlijk lekker gemasseerd te worden terwijl genietend van de geluiden die de omliggende jungle met zich meebrengt.

Prijs: 445.000 Euro.

Kenmerken:

Eigendom   Freehold.
Perceel opp. 4400 m2.
Gemeubileerd Kan worden overgenomen.
Huisraad Kan worden overgenomen
Verdiepingen gelijksvloers, echter hoogteverschil op het gehele perceel.
Slaapkamers 4
Badkamers 4
Woonkamer opp. 100 m2.
Keuken opp. 30 m2.
Terras opp. 25 m2.
Zwembad Ja, 15,5 x 7,5 meter.
Type Zoutwater/ionen zuivering.
Electriciteit 7.700 Watt.
Air-condtioners. 6
Staff verblijven Ja,huisje voor permanente bewoning.
Telefoon landlijn. Ja,aanwezig.
Internet Ja,wifi aanwezig.
Dak materiaal  Dakpannen.
Water  Eigen pompvoorziening.
Toegangsweg Openbare weg.
Parkeer  Ja,op het terrein en garage aanwezig.
Diversen Ook een ruime werkplaats cq. magazijn voor opslag aanwezig.
Staff Kan worden overgenomen.
Security Kan worden overgenomen.
Bouwvergunning  Aanwezig.
Landcertifikaat Aanwezig.
Onr.goed belasting  Aanwezig.

 

  • Mogelijkheid is aanwezig om bestaande bedrijfsvorm PMA over te nemen, deze PMA is geheel voor 100% in "buitenlandse handen" en er is geen enkele Indonesische directeur of commissaris bij betrokken.
 
 
 

Ruime villa met freehold title, Tabanan, Bali.
Klik om te vergroten.

Achter op het terrein bevindt zich een ruim atelier voor de “doe het zelver”…….de huidige eigenaar heeft als grote hobby houtbewerken en heeft speciaal voor deze bezigheid een workshop gebouwd maar heeft echter rekening gehouden met het ombouwen tot een gastenhuis,water en elektriciteit is aanwezig in dit gebouw van 7x12 meter. 

 

Dan is er natuurlijk ook nog de ruime garage waar twee auto’s in geparkeerd kunnen worden. Ook is er zelfs nog een apart gebouw welke dienst doet als staffverblijf,hier kan een Balinees echtpaar zelfstandig wonen,er is een woonvertrek,slaapkamer,badkamer en keuken.

 

De villa…….de villa is zeer ruim en beschikt over drie slaapkamers. Natuurlijk is er een zeer ruime keuken apart gelegen van de woon en slaapvertrekken,hierop aansluitend is de living,een ruime lange woonkamer met aparte gedeeltes voor de eethoek en zithoek. De vloeren van deze woonkamer net als de slaapkamers bestaan uit een prachtige lichte marmersteen en de plafonds zijn bewerkt met veel hout. De master slaapkamer is eveneens zeer ruim en beschikt over een zeer luxe badkamer met zowel een douche als een badkuip met jaccuzi. De muren van deze badkamer bestaan uit een donkere granietsteen,zeer smaakvol. De tweede slaapkamer beschikt ook over een eigen badkamer en een klein balkon met prachtig uitzicht over het bos en zwembad.

 

Wij hebben met bovenstaande tekst een poging gedaan om deze villa en de  omgeving te beschrijven,het enige wat ons nog rest is dat de lokatie in Tabanan ligt en op ongeveer een klein half uur te bereiken is vanuit Seminyak. Voor de een is Seminyak “hemel op aarde” maar voor de ander is een rustieke bosrijke omgeving het paradijs.

 

Wij nodigen die mensen dan ook uit om deze villa eens samen met ons te bekijken om te zien of deze villa aan Uw wensen kan voldoen.

 

Reageer direct, als U interesse heeft in dit object:

* Indien U "meer informatie" wilt ontvangen over deze villa, kunt U dan specifiek aangeven wat voor informatie. Zodat wij U effectief kunnen helpen.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Klik op de foto's hieronder om te vergroten. Klik hier om terug te gaan naar ons aanbod.

Direct contact met eigenaars, klik hier.

Wilt U op de hoogte worden gehouden omtrent nieuwe listingen ?

Abonneert U zich dan op onze nieuwsbrief en U ontvang per mail informatie over nieuwe listingen op onze site.

Saba, nabij Sanur, een heerlijk villa op een rustige lokatie:

185.000 Euro

Bali huis kopen in Saba, Gianyar.

Umalas, Canggu:

Villa met lange lease en verhuurvergunning:

359.000 US Dollars.

Bali huis kopen.

Cepaka, Canggu.

Prachtige 6 slaapkamer villa op 3450m2:

830.000 US Dollars.

Prachtige villa te koop aangeboden in Canggu, Zuid Bali.

Tabanan.

Townhouses met 2 slaapkamers:

50.000 Euro.

2 slaapkamer appartementen te koop Bali.

 Candi Dasa:

Ocean-front Bungalow:

75,000 USD.

Direct aan strand en zee  Candi Dasa, Oost Bali

Nusa Dua:

Gelegen op een prive complex:

2.95 Miljard IDR.

Huis Nusa Dua, Zuid Bali.

Sanur:

Zeer lange lease, kwaliteits villa:

699.000 US Dollars.

Sanur villas te koop aangeboden.