Villa 551 Tabanan.

Nederlands.
English.

en prachtige villa als een klein paradijsje omgeven door een weelderige groene jungle en direct grenzend aan een riviertje.

Villa op Bali kopen, Tabanan.
Klik om te vergroten.

Deze villa biedt U 5 slaapkamers en is al een oase in het drukke zuiden van Bali, maar plaatsen als Legian en Seminyak zijn vanuit deze lokatie nog steeds gemakkelijk te bereiken, deze villa ligt net op de grens van Canggu en Tabanan.


De hele omgeving van het perceel waar deze prachtige villa zich op bevindt is een oase van rust en ontspannenheid, perect om te mediteren zoals yoga. Of even te relaxen in een van de twee zwembaden en daarna even verder tot rust komen in een van de drie Bale Benongs die deze villa rijk is uitkijkend over het rustig stromend riviertje. De perfecte lokatie om U terug te trekken en relaxed door het leven dat Bali U biedt.

Op Bali huis kopen.
Klim om te vergroten.

Prijs: 11.000.000.000 IDR.

Kenmerken:

Eigendom   Leasehold.
Einddatum lease 2037
Perceel opp. 3500 m2.
Bouw opp. 1000 m2.
Gemeubileerd Ja.
Huisraad Ja.
Verdiepingen Gelijkvloers.
Slaapkamers 5
Badkamers 5
Keuken  Westers ingericht.
Zwembad Ja, twee.
Air-condtioners. Aanwezig.
Gasten badkamer Ja.
Staff verblijven Ja.
Opslag Ja
Security post Ja.
Internet Ja,wifi aanwezig.
Dak materiaal  Rieten dakbedekking.
Water  Eigen pompvoorziening.
Toegangsweg Openbare weg.
Parkeer  Ja,carport.
Staff Kan worden overgenomen.
Security Kan worden overgenomen.
   
Bouwvergunning  Aanwezig.
Landcertifikaat Aanwezig.
Onr.goed belasting  Aanwezig.

 

 
 
 

De lokatie van deze villa grenst aan een rustig riviertje. Bij de ingang is een ruime parkeerplaats en zoals elke villa met aanzien is er hier ook een ontvangst doormiddel van een security post. Het eerste wat U ziet als U dit perceel binnen treedt is de Spa. De trap verder naar beneden volgend ziet U het gebouw waar de master slaapkamer zich bevindt. Deze slaapkamer heeft vanzelfsprekend een zeer ruime badkamer en deze is open gelaten zodat U het gevoel heeft in de vrije natuur een bad te nemen in het bad dat centraal in de badkamer staat. Hier voor de master slaapkamer is een klein prive zwembad voor U zelf.

De living en eethoek zijn ondergebracht in een grote zeer ruime Bale Benong, vanzelfsprekend open gelaten zodat U vollop uitzicht heeft op de tuin, jungle en rivier. Direct grenzend aan deze overdekte open living is het grote zwembad. Een zwembad dat uitnodigt om eens lekker te zwemmen om even aan de conditie te werken.


Het hoofdgebouw is ook ruim van opzet, hier bevinden zich de westerse zeer goed uitgeruste keuken, een lounge ruimte, de overige slaapkamers en-suited en een TV/video/audio kamer. Het uitzicht vanuit de slaapkamers is geweldig. Ook is er direct naast de rivier een Gazebo geplaatst zodat U zich hier even kunt terug trekken of mediteren.

Huis kopen op Bali.
Klik om te vergroten.
te koop op Bali een prachtige villa.
Klik om te vergroten.
Villa op Bali kopen.
Klik om te vergroten.
Huizen kopen op Bali
Klik om te vergroten.

De villa is gesitueerd in een klein Balinees dorpje en ligt op 10 minuten rijden ten noorden van Pererenan. Het strand van Echo Beach is te bereiken in 15 minuten rijden en plaatsen zoals Seminyak en Legian liggen op een klein half uurtje rijden.


De villa wordt aangeboden met een leasehold contract, het spreekt voor zich dat deze tussentijds te verlengen is zoals in alle leasecontracten vermeldt is. Maar het lease concept ligt toch niet lekker bij ons Nederlanders/Belgen. Zie het als huur…….. deel de (nog steeds onderhandelbare) vraagprijs eens door het aantal resterende jaren . Vergelijk dit bedrag eens met een mogelijke opbrengst op jaarbasis als U deze villa meer ziet als investering en een dagelijkse huurprijs voor deze villa kunt vragen in het hogere segment/prijsklasse. Bedragen als 1000 US Dollar per dag/nacht zijn in het geheel niet meer ongebruikelijk. Dus om als deze villa te zien als investering en te exploiteren als verhuur object aan de vermogende tourist…………..


Wilt U meer weten over deze villa of U wilt gewoon deze villa eens samen met ons team bezoeken, neem geheel vrijblijvend dan contact met ons op doormiddel van onderstaande contact formulier.

Reageer direct, als U interesse heeft in dit object:

* Indien U "meer informatie" wilt ontvangen over deze villa, kunt U dan specifiek aangeven wat voor informatie. Zodat wij U effectief kunnen helpen.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Klik op de foto's hieronder om te vergroten. Klik hier om terug te gaan naar ons aanbod.

Direct contact met eigenaars, klik hier.

Wilt U op de hoogte worden gehouden omtrent nieuwe listingen ?

Abonneert U zich dan op onze nieuwsbrief en U ontvang per mail informatie over nieuwe listingen op onze site.

Saba, nabij Sanur, een heerlijk villa op een rustige lokatie:

185.000 Euro

Bali huis kopen in Saba, Gianyar.

Umalas, Canggu:

Villa met lange lease en verhuurvergunning:

359.000 US Dollars.

Bali huis kopen.

Cepaka, Canggu.

Prachtige 6 slaapkamer villa op 3450m2:

830.000 US Dollars.

Prachtige villa te koop aangeboden in Canggu, Zuid Bali.

Tabanan.

Townhouses met 2 slaapkamers:

50.000 Euro.

2 slaapkamer appartementen te koop Bali.

 Candi Dasa:

Ocean-front Bungalow:

75,000 USD.

Direct aan strand en zee  Candi Dasa, Oost Bali

Nusa Dua:

Gelegen op een prive complex:

2.95 Miljard IDR.

Huis Nusa Dua, Zuid Bali.

Sanur:

Zeer lange lease, kwaliteits villa:

699.000 US Dollars.

Sanur villas te koop aangeboden.