Golfen op Bali.


Bali villas for sale.
Klik voor vergroting.

Golfen is een combinatie van zowel een mentale- als een lichamelijke sport. Mentaal gezien is Golf een spel waarbij zich problemen voordoen die een creatieve oplossing nodig hebben.

 

 Aan de lichamelijke kant vereist golfen een goede hand-oog coördinatie, techniek en uithouding. Golfen betekent veel lopen; tenzij u van plan bent om de golfbaan per Golfkar af te leggen. Men heeft verschillende redenen om te gaan golfen, voor de gezondheid of gewoon voor de lol. Een andere reden om te gaan golfen is om een professional te worden en er dan geld mee te gaan verdienen.

 

Bali is een snel ontwikkelende golfbestemming. Golfers van over de hele wereld komen er om te spelen op de vijf topbanen die er zijn. De Nirwana Bali Golf Club, aan de zuidwest kust, is ontworpen door Greg Norman. Het is een echt meesterwerk, gelegen tussen rijstvelden en kliffen met dramatisch mooie zeezichten. De Bali Golf and Country Club biedt de golfer eveneens een prachtige ervaring door de fantastische ligging die garant staat voor drie verschillende natuurlijke omgevingen. Bij de Bali Handara Kosaido Country Club in de bergachtige omgeving van Bedugul, vlakbij het Bratan meer, golft u bij plezierige temperaturen. Het is hier altijd rond de 16 tot 20 graden. En de Bali Beach Golfclub. De oudste golfclub op Bali is de 9-holes Bali Beach Golfbaan. Deze baan is onlangs volledig gerenoveerd en biedt uitdaging aan zowel beginnende als gevorderde spelers.

En de nieuwste aanwinst en onlangs gastheer van de Indonesian Open Golf Championship 2009, The New Kuta Golf Course.

 

Wij zullen de banen van de banen een korte beschrijving geven en een vermelding van de site zodat U zich beter kunt orienteren na het bezoek aan de desbetreffende site.

 

Wij willen U wel het advies geven als U speciaal van plan bent om naar Bali af te reizen en een vakantie wil combineren met golfen om dan eens contact op te nemen met hier in gespecialiseerde travel-agents omdat zij normaliter goedkopere greenfees kunnen aanbieden ,daar zij contracten hebben met de golfbanen op Bali. Als U direct op eigen gelegenheid naar de baan gaat dan kunnen de geenfees behoorlijk prijzig zijn. Maar het blijft een fantastische ervaring om te kunnen golfen aan de rand van de ocean.

 

Bali Beach Golfclub.

Villa op Bali, Sanur.
Klik voor vergroting

De oudste golfclub op Bali is de 9-holes Bali Beach Golfbaan. Deze baan is onlangs volledig gerenoveerd en biedt uitdaging aan zowel beginnende als gevorderde spelers. Deze baan staat min of meer midden in Sanur.De baan verreist wel enigzins rechte afslagen vanaf de teebox.Slices en hookes zullen veelal eindigen op de ernaast gelegen hole.

 

De website ; http://www.balibeachgolfcourse.com/

Bali Golf en Country Club.

Bali Property for sale.
Klik voor vergroting.

Gelegen op het schiereiland Nusa Dua,het uiterste zuiden van Bali. Deze baan is door het blad “Fortune Magazine” uitgeroepen tot een van de beste vijf golfbanen in Azie. U zult hier een unieke golfervaring opdoen in een adembenemende omgeving.Gelegen tussen de beste hotels die Bali U kunt bieden.

 

 

De website ; http://www.baligolfandcountryclub.com/

Bali Handara Golf Club.

Huis kopen op Bali.
Klik voor vergroting.

Deze 18-holes golfbaan ligt op ongeveer duizend meter hoogte, een kleine anderhalf uur rijden vanaf Sanur. Het is er heerlijk spelen want de temperatuur is daar aangenaam koel. Over Handara, de favoriete baan van Prins Bernhard in de bergen van Bali wordt geschreven: "De baan dwingt tot nadenken, tot het goed bepalen van de speelstijl. Elke afslag moet geplaatst zijn, elke approach vereist enig denkwerk. Bali Handara is voor spelers van alle niveaus een uitdaging. Een paradijsje in de bergen.

 

De website ; http://www.balihandarakosaido.com/

Nirwana Bali Golf Club.

Huis Bali huren.
Klik voor vergroting.

 Een 18-holes golfbaan, aangelegd door Greg Norman, aan de westkust van Bali. Afslagen over en langs rijstvelden. Een viertal holes leidt langs de kust, met een prachtig uitzicht op de huizenhoge golven die dag en nacht op de rotskust beuken. De zevende hole, bijna 170 meter lang, heeft een afslag over de donderende branding. Links van de green staat, op een eilandje in de Indische Oceaan, de indrukwekkende tempel van Tanah Lot. Een onvergetelijke ervaring.

 

De website ; http://www.nirwanabaligolf.com/

New Kuta Golf.

Onroerend goed op Bali.
Klik voor vergroting.

De in 2007 aangelegde 18-holes golfbaan, iets ten zuiden van Kuta is een schitterende baan, geschikt voor beginnende en zeker voor gevorderde spelers. De wind heeft vrij spel op deze baan, waarvan de tweede negen prachtig langs de kust is getekend. Fraaie uitzichten maken deze spannende baan tot een aanwinst voor de golfpret op Bali.

 

 De website ; http://www.newkutagolf.com/

 

Wij wensen U veel golfplezier toe op Bali.

Direct contact met eigenaars, klik hier.

Wilt U op de hoogte worden gehouden omtrent nieuwe listingen ?

Abonneert U zich dan op onze nieuwsbrief en U ontvang per mail informatie over nieuwe listingen op onze site.

Saba, nabij Sanur, een heerlijk villa op een rustige lokatie:

185.000 Euro

Bali huis kopen in Saba, Gianyar.

Umalas, Canggu:

Villa met lange lease en verhuurvergunning:

359.000 US Dollars.

Bali huis kopen.

Cepaka, Canggu.

Prachtige 6 slaapkamer villa op 3450m2:

830.000 US Dollars.

Prachtige villa te koop aangeboden in Canggu, Zuid Bali.

Tabanan.

Townhouses met 2 slaapkamers:

50.000 Euro.

2 slaapkamer appartementen te koop Bali.

 Candi Dasa:

Ocean-front Bungalow:

75,000 USD.

Direct aan strand en zee  Candi Dasa, Oost Bali

Nusa Dua:

Gelegen op een prive complex:

2.95 Miljard IDR.

Huis Nusa Dua, Zuid Bali.

Sanur:

Zeer lange lease, kwaliteits villa:

699.000 US Dollars.

Sanur villas te koop aangeboden.