Verkoop Uw villa/huis.

Nederlands.
English.

Verkoop Uw onroerend goed op Bali samen VillaopBali.com.

Wij van VillaopBali.com (Bali Property Indonesia) zijn zeer toegewijd om zo effectief mogelijk werkzaam te zijn op de onroerend goed markt op Bali. Wij hebben een portfolio van villa’s, huizen en land in een breed scala van diversiteit en prijzen. Wij gebruiken net als alle andere property bedrijven dezelfde instrumenten om Uw onroerend goed op de markt te profileren, namelijk; drie websites, een nieuwsbrief en tegenwoordig ook een facebook pagina waar nieuwe listings worden aangemeld. We zijn echter van mening dat wij een verschil kunnen maken t.o.v. andere real estate agents aangezien wij zeer veel ervaring hebben op de onroerend goed markt op Bali, al meer dan 14 jaar gecombineerd in het team van Bali Property Indonesia. Bovendien spreken wij Uw taal, Indonesisch en een van onze Balineze medewerksters spreekt natuurlijk buiten haar eigen Bahasa Bali ook perfect Nederlands.

Villa kopen op Bali.
Klik voor vergroting.

Natuurlijk hebben wij over de jaren contacten opgebouwd met mensen die op zoek zijn naar een villa of ander onroerend goed op Bali en wij zullen ook niet aarzelen om contact op te nemen als wij denken dat wij al iemand zouden kunnen hebben die interesse heeft in Uw te koop staande object.

Villa op Bali te koop.

U bent natuurlijk bekend met zoekmachines als Google en ook bijvoorbeeld Yahoo Bing, de twee grootste zoekmachines. Als U met de zoekwoorden speelt die kenmerkend zijn voor de bali onroerend goed markt zoals; bali, villa, for sale, huis, house, te koop, te huur, land noord/north bali, sanur, tabanan…..enzovoort,enzovoort, dan zult U merken van www.villaopbali.com, www.bali-property-indonesia.com en www.villaopbali.nl gewoon zeer stevig tussen de grote bedrijven staat met gevestigde namen. Bovendien is onze bouncerate zeer laag in vergelijking met andere websites. De bouncerate is de term die wordt gebruikt om het percentage aan te geven van bezoekers op een website die na 1 pagina al afhaken omdat de website niet biedt waar de bezoeker via een zoekmachine naar waar op zoek was.

 

Het grote verschil is echter dat wij geen groot personeelsbestand hebben met locale of internationale medewerkers die vaak een “negen tot vijf” mentaliteit ten toon spreiden. Wij zelf zitten bovenop de gang van zaken zoals de website, contacten, emails en de dagelijkse gang van zaken. De bezoeken van potentiele kopers aan Uw object zullen wij vanzelfsprekend ten alle tijde persoonlijk en deskundig begeleiden.

Huis kopen op Bali.
Klik voor vergroting.

Sommige agenten kunnen onroerend goed verkopen alsof ze een auto verkopen, maar wij zijn er terdege van bewust dat het zowel een emotionele en belangrijke financiele aangelegenheid kan zijn voor de meeste mensen. Vanuit dit uitgangspunt is het voor ons ook niet zomaar even een intake gesprek, foto’s maken en op de websites plaatsen, ook bij de aanmelding van Uw onroerend goed gaan wij secuur te werk.

Heel belangrijk is voor ons dat U Uw villa, huis of land te koop aanbiedt en dat aan alle legale en wettelijke aspecten voldaan is. Veel agenten nemen allerlei objecten willekeurig op in hun databank wat uiteindelijk kan uitlopen op verspilling van tijd en moeite voor zowel koper als verkoper.We willen voorkomen dat beide partijen teleurgesteld zouden zijn omdat de notaris een wettelijke verkoop afkeurt omdat het onroerend goed niet voldoet aan de wettelijke eisen. Ook hier kunnen wij U van goed en degelijk advies dienen.

 

Wij zullen ten alle tijde ook bij een bij ons te koop aangemeld onroerend goed, U vragen naar deze aspecten.

 

Wij hebben en maken vaak gebruik van een van de meest respectabele notarisen op Bali.

 

Indien U na het lezen van deze pagina uw onroeren goed bij ons wilt aanmelden om het in de verkoop te plaatsen zullen wij U zoals al eerder vermeld vragen of U voldoet aan de legale aspecten van Uw object. Dit alles om in eerste instantie te voorkomen om ieder zijn tijd niet te verdoen, vanzelfsprekend, nogmaals kunnen wij van advies dienen wat te doen indien er enkele zaken ontbreken.

Woning kopen Bali, Sanur.
Klik voor vergroting.

Vervolgens komen wij bij U langs om het onroerend goed te beoordelen en data op te nemen, vanzelfsprekend nemen wij ook foto’s. Wij hebben een brede ervaring en wij kunnen U zeer zeker van dienst zijn om Uw object zo goed mogelijk te profileren op de onroerend goed markt op Bali. Het is een concurerende markt waar wij zeker ons mannetje staan.

 

Bezoek eens onze pagina “regel en wetgeving aangaande eigendom op Bali” zodat U kunt ervaren dat wij beslist kennis in huis hebben aangaande deze zaken.

 

Indien U Uw onroerend goed bij ons wilt aanmelden hoeft U alleen maar even een mailtje te sturen naar info@bali-property-indonesia.com en wij zullen binnen 24 uur reageren. Gemakkelijker is als U hierbij gebruik van ons contactformulier, speciaal ontworpen voor aanmeldingen van een nieuwe listing,zodat wij hier adequaat op kunnen reageren.

Klik hier om naar betreffende pagina te gaan.

Indien U nog steeds twijfels heeft om Uw onroerend goed via een agent te verkopen bieden wij U ook een andere optie aan....... lees meer>>>>>

 

Dank U voor Uw aandacht,

Team Villa op Bali/Bali Property Indonesia.

Direct contact met eigenaars, klik hier.

Wilt U op de hoogte worden gehouden omtrent nieuwe listingen ?

Abonneert U zich dan op onze nieuwsbrief en U ontvang per mail informatie over nieuwe listingen op onze site.

Saba, nabij Sanur, een heerlijk villa op een rustige lokatie:

185.000 Euro

Bali huis kopen in Saba, Gianyar.

Umalas, Canggu:

Villa met lange lease en verhuurvergunning:

359.000 US Dollars.

Bali huis kopen.

Cepaka, Canggu.

Prachtige 6 slaapkamer villa op 3450m2:

830.000 US Dollars.

Prachtige villa te koop aangeboden in Canggu, Zuid Bali.

Tabanan.

Townhouses met 2 slaapkamers:

50.000 Euro.

2 slaapkamer appartementen te koop Bali.

 Candi Dasa:

Ocean-front Bungalow:

75,000 USD.

Direct aan strand en zee  Candi Dasa, Oost Bali

Nusa Dua:

Gelegen op een prive complex:

2.95 Miljard IDR.

Huis Nusa Dua, Zuid Bali.

Sanur:

Zeer lange lease, kwaliteits villa:

699.000 US Dollars.

Sanur villas te koop aangeboden.