Details, voorwaarden/condities ‘Wees Uw eigen property agent’


Details:

Wat U moet doen:

 

Ten eerste heeft U een link van een van onze medewerkers ontvangen die U naar deze pagina heeft geleid. Op deze pagina geven wij een meer gedetailleerde uitleg wat U moet doen, wat wij doen maar wat wij ook niet doen. U vindt ook op deze pagina een duidelijk aangegeven link die U zal leiden naar de pagina waar U de kenmerken van uw te koop aangeboden villa/huis of land kunt invullen.

 

Het invullen zal beslist niet meer als vijf minuten in beslag nemen als U natuurlijk bekend bent met de details van Uw onroerend goed en wellicht de documentatie bij de hand heeft. Wij vragen veel details, maar dit alles om te voorkomen dat U in de toekomst wellicht mails gaat krijgen met de vraag: ‘ kunt U mij meer informatie sturen’.

 

De pagina met de kenmerken voor Uw te koop aangeboden object vindt U door op deze regel te klikken.

 

Ten tweede kunt U ons maximaal 25 foto’s toesturen van Uw huis/villa of land te koop. Het is belangrijk dat U deze foto’s een gangbare maat/size geeft zodat wij deze gemakkelijk per email kunnen ontvangen. Een gangbare size is 640 x 480 pixels met een grootte van maximaal 125KB. Wij zijn gevestigd op Bali en het internet is lang niet zo snel en modern als in Europa/Nederland. Ook gebruiken wij op onze site foto’s met bovengenoemde maat omdat het niet nodig is om grote foto’s van bijv. 4 MB te plaatsen. Deze foto’s mogen geen watermerk hebben met een websitenaam of URL erin verwerkt of een logo.

 

Wij adviseren als U toch foto's wilt versturen van groot formaat om gebuik te maken van www.wetransfer.com of Dropbox is natuurlijk ook en mogelijkheid.

 

U kunt ons ook natuurlijk een link sturen van bijvoorbeeld een website of een online album waarin wij de foto’s zelf kunnen uithalen en bewerken. Wij kunnen natuurlijk niet foto's van een andere property agent zijn website afhalen van Uw object.

 

Ten derde, U moet een promotionele tekst maken in het Engels en /of Nederlands die wij op de pagina plaatsen ter begeleiding van Uw onroerend goed dat U te koop aanbiedt. Deze tekst mag maximaal 700 tot 750 woorden bevatten. U kunt geen emailadressen of websites namen (URL’s)  plaatsen in deze teksten. Onderaan de kenmerken lijst die U moet invullen kunt U deze tekst toevoegen.

 

Voordat wij aan het werk gaan nadat wij van U de foto’s, kenmerken en teksten hebben ontvangen moet U ons de plaatsingkosten overmaken, zoals wij ook in de voorwaarden beschrijven die U hieronder vindt.

 

In het geval dat U twijfelt dat U en alleen U in controle bent betreffende het email verkeer tussen U en iemand die intresse toont willen wij U verzekeren dat wij niet tussen beide kunnen komen omdat de emails via het contact-formulier direct aan U gezonden worden en niet bij ons kunnen terecht komen omdat Uw email-adres door ons team van website beheerders geplaatst wordt (onzichtbaar) in het contactformulier. 

 

U kunt desnoods elke dag controleren of dit zo is, doormiddel van U eigen een mail sturen door zelf gebruik te maken van het contact formulier afgebeeld op de pagina van Uw listing.

 

Wat wij voor U doen:

Na het ontvangen van de plaatsing fee gaan wij direct aan de slag met Uw naar ons verzonden gegevens en foto’s. Wij maken een mooie, professionele pagina van Uw property en er zal geen verschil zijn met de reguliere listingen op onze sites, natuurlijk afhankelijk van de compleetheid van Uw gegevens, tekst en foto’s. Ook werken wij aan een goede lay out, de SEO en ook kunt U per Google Earth een lokatie opgeven waar U villa/huis of land dat U te koop aanbiedt zich bevindt.

 

Indien door U gewenst plaatsen wij Uw property op twee websites, de Nederlandse namelijk www.villaopbali.com en de natuurlijk de Engelse namelijk www.bali-property-indonesia.com . U moet wel verwachten als U mail krijgt vanuit de Engelstalige website dat de mail in het Engels zal zijn.

 

Wij doen er maximal vijf dagen over om Uw listing klaar te hebben en dan sturen wij U de link op via het contactformulier dan ziet U direct dat het werkt.

 

Voorwaarden/condities:

 • De listing/plaatsing fee is 3.000.000 Rupiah, over te maken op de BCA rekening 7700094728 t.n.v. Made Suarmini, als U zich als verkoper op Bali bevindt. Indien U zich niet op Bali bevindt of geen gebruik kan maken van lokaal bankieren dan dient er even nader contact opgenomen te worden omtrent de betaling.
 • Bij plaatsing op ook de Nederlandstalige site (beide websites) is er een extra plaatsing fee van 700.000 Rupiah extra.
 • De tijdsduur van de listing op www.bali-property-indonesia.com en www.villaopbali.com is een (1) jaar na datum van plaatsing.
 • Verkoper stuurt de details, kenmerken en foto’s alvorens de transfer van de listing/plaatsing fee.
 • Bali-Property-Indonesia/VillaopBali.com heeft het recht of na ontvangst van details/kenmerken en foto’s om een onroerend goed te weigeren voor plaatsing. Dit zal duidelijk gecommuniceerd worden naar de klant toe alvorens er een transfer van plaatsing/listing fee zal plaatsvinden.
 • Verkoper onroerend goed brengt Bali-Property-Indonesia/VillaopBali.com op de hoogte zodra transfer is geschiedt.
 • Bali-Property-Indonesia/VillaopBali.com stuurt een bevestiging zodra het geld op een van  bovenstaande rekeningen aangekomen is. Hierna zal Bali-Property-Indonesia/VillaopBali.com beginnen aan de werkzaamheden.
 • Indien het onroerend goed verkocht is binnen het jaar van de listing is er geen verekening of terug gave van de resterende periode.
 • Klant heeft tijdens de plaatsings periode het recht om de verkoopprijs aan te passen/veranderen.
 • Na plaatsing is het niet meer mogelijk om foto’s toe te voegen/veranderen of te verwijderen. Als foto’s daadwerkelijk cruciaal zijn omdat het duidelijk een verandering is aan het onroerend goed, dan zal Bali-Property-Indonesia/VillaopBali.com dit overwegen.
 • Klant/verkoper zal Bali-Property-Indonesia/VillaopBali.com op de hoogte brengen als onroerend goed verkocht is.
 • Een onroerend goed/object dat al reeds geplaatst is in het reguliere aanbod van Bali-Property-Indonesia/VillaopBali.com en klant/verkoper wil evengoed dat object een “ Direct contact met eigenaar” listing wordt is de hierboven vernoemde plaatsing fee verschuldigt. Tevens zal de reguliere listing verwijderd worden.
 • Bali-Property-Indonesia/VillaopBali.com zal en kan niet zich mengen in het mail verkeer tussen verkoper/klant en potentiele klant.
 • Bali-Property-Indonesia/VillaopBali.com zal niet in te huren zijn als agent/consult indien een verkoop zal plaatsvinden om de verkoop legaal af te handelen.
Direct contact met eigenaars, klik hier.

Wilt U op de hoogte worden gehouden omtrent nieuwe listingen ?

Abonneert U zich dan op onze nieuwsbrief en U ontvang per mail informatie over nieuwe listingen op onze site.

Saba, nabij Sanur, een heerlijk villa op een rustige lokatie:

185.000 Euro

Bali huis kopen in Saba, Gianyar.

Umalas, Canggu:

Villa met lange lease en verhuurvergunning:

359.000 US Dollars.

Bali huis kopen.

Cepaka, Canggu.

Prachtige 6 slaapkamer villa op 3450m2:

830.000 US Dollars.

Prachtige villa te koop aangeboden in Canggu, Zuid Bali.

Tabanan.

Townhouses met 2 slaapkamers:

50.000 Euro.

2 slaapkamer appartementen te koop Bali.

 Candi Dasa:

Ocean-front Bungalow:

75,000 USD.

Direct aan strand en zee Candi Dasa, Oost Bali

Nusa Dua:

Gelegen op een prive complex:

2.95 Miljard IDR.

Huis Nusa Dua, Zuid Bali.

Sanur:

Zeer lange lease, kwaliteits villa:

699.000 US Dollars.

Sanur villas te koop aangeboden.