Kenmerken formulier 'Wees Uw eigen property agent'.

U heeft deze link van deze pagina ontvangen via een van onze medewerkers. Wij verzoeken U om dit formulier in te vullen en vervolgens te sturen naar ons. Nadat wij deze ingevulde kenmerkenlijst van U hebben ontvangen gaan wij verder met de listings procedure. Het doel van deze kenmerkenlijst is dat wij de complete kenmerken en specificaties van Uw villa/huis of land hebben zodat wij Uw property zo compleet mogelijk kunnen presenteren op Uw eigen pagina.

 

U vindt ook op deze pagina de mogelijkheid om de details, voorwaarden en condities te dowloaden. Wij adviseren U om deze te downloaden cq. te lezen omdat de laatste vraag in deze lijst betrekking heeft op deze voorwaarden en condities. 

 

Bij voorbaat dank voor Uw medewerking.

U kunt hier onze pdf file met details,voorwaarden en condities downloaden.
Details, voorwaarden,condities Wees Uw e
Adobe Acrobat document 86.8 KB

Wat advies:

  • Sommige vragen zijn voorzien van een rode ster, deze vragen zijn verplicht om in te vullen, wij proberen een zo compleet mogelijke lijst van kenmerken te plaatsen op Uw pagina om te voorkomen dat U emails gaat ontvangen met de vraag: ‘ Kunt U mij meer informatie sturen’. Uit ervaring van ons over de laatste acht jaar is dat mails met deze vraag tot weinig of geen resultaat leiden.
  • Het emailadres dat U in deze lijst invult zal gebruikt worden om in het contactformulier op Uw pagina, dus U zult emails ontvangen van potentiele klanten op dit emailadres.
  • Om de coordinaten van Google in te vullen kunt U het beste deze coordinaten gewoon copieeren en plakken direct vanuit Google Earth. Vergeet niet dat met het geven van een excakte locatie dat U te maken zou kunnen krijgen met mensen die plotseling bij U aan de deur zouden kunnen staan en onrust onder Uw staff kunnen veroorzaken, het is natuurlijk geheel vrij om deze coordinaten wel of niet op te geven.
  • In het geval U een vraag met nee beantwoord, bijvoorbeeld U heeft geen zwembad, dan plaatsen wij natuurlijk niet op Uw kenmerken lijst een ‘nee’.

 

Opmerking: De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. Indien U een verplicht veld niet invult zal het formulier niet verzonden worden. 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Indien er niets gebeurt als U op verzenden klikt dan heeft U naar alle waarschijnlijkheid een verplicht veld vergeten in te vullen, scroll dan even omhoog om te zien welk veld staat aangegeven dat U vergeten bent.

Direct contact met eigenaars, klik hier.

Wilt U op de hoogte worden gehouden omtrent nieuwe listingen ?

Abonneert U zich dan op onze nieuwsbrief en U ontvang per mail informatie over nieuwe listingen op onze site.

Saba, nabij Sanur, een heerlijk villa op een rustige lokatie:

185.000 Euro

Bali huis kopen in Saba, Gianyar.

Umalas, Canggu:

Villa met lange lease en verhuurvergunning:

359.000 US Dollars.

Bali huis kopen.

Cepaka, Canggu.

Prachtige 6 slaapkamer villa op 3450m2:

830.000 US Dollars.

Prachtige villa te koop aangeboden in Canggu, Zuid Bali.

Tabanan.

Townhouses met 2 slaapkamers:

50.000 Euro.

2 slaapkamer appartementen te koop Bali.

 Candi Dasa:

Ocean-front Bungalow:

75,000 USD.

Direct aan strand en zee  Candi Dasa, Oost Bali

Nusa Dua:

Gelegen op een prive complex:

2.95 Miljard IDR.

Huis Nusa Dua, Zuid Bali.

Sanur:

Zeer lange lease, kwaliteits villa:

699.000 US Dollars.

Sanur villas te koop aangeboden.