Wees Uw eigen property agent.

Nederlands.
English.

Wees Uw eigen property agent en bespaar U de commissie van de makelaar/agent.

U zult waarschijnlijk verbaasd zijn om dit op onze website te lezen, onze site heeft natuurlijk tot doel om onroerend goed te verkopen voor klanten die ons verzochten om hun agent te zijn om hun property te verkopen. Vanzelfsprekend werken ook wij voor de gebruikelijke commissie van 5% die hier over het algemeen door alle agenten berekend wordt.

 

Maar wat als U deze 5% gewoon kunt besparen en hierdoor bijvoorbeeld Uw villa te verlagen in prijs om een betere positie in te nemen op de onroerend goed markt op Bali. Het geen wat U nodig heeft om Uw villa/huis of land onder de aandacht te brengen bij potentiele kopers is een goed scorende website bij een van de grootse zoekmachines, namelijk Google.

Klik om te vergroten.
Gebruik gewoon even "Bali Property" en U zult onze site op pagina 1 vinden van Google.

En dit is nu ook de truuk, veel property agents/onroerend goed agenten (U zult vast en zeker bekend zijn met de grote namen en bedrijven op Bali) gebruiken puur en alleen de website om hun objecten te tonen aan potentiele kopers dan wel hun website bezoekers. Deze agenten/bedrijven investeren veel geld om hun website zo hoog mogelijk te laten ranken op Google (de beruchte SEO optimalisatie bedrijven, die niet altijd volgens de richtlijnen werken van Goolge) en op deze manier wachten ze op de emailtjes die hopelijk binnen komen.

 

De websites van VillaopBali.com en Bali-Property-Indonesia hebben een lange historie op het internet en bovendien gebruiken wij geen “onregelmatigheden” om onze sites goed te laten scoren op Google, wij werken volgens de richtlijnen van Google qua organic keywords en SEO. Wij proberen onze sites natuurlijk ook bovenaan te krijgen en wij durven gerust te beweren dat onze site een van de betere is op Bali.

 

Maar U heeft de tijd niet om alleen een website te maken omdat U Uw villa/huis of land wilt verkopen, en bovendien zal deze site niet goed gaan scoren, want het zal een statische site worden.  U kunt natuurlijk ook gewoon een property agent benaderen en Uw object op hun site laten plaatsen en net als de agent wachten tot er een mailtje komt met het verschil dat de agent 5% commissie berekend.

 

Maar wat als U de mogelijkheid heeft om gewoon Uw onroerend goed tegen betaling te kunnen plaatsen op een goed scorende website? Wij geven U deze mogelijkheid om Uw property op onze site te plaatsen en te genieten van het voordeel dat onze sites reeds duidelijk en goed aanwezig zijn bij Google. U spaart 5% commissie uit en U heeft een betere concurende positive vanwege deze besparing.

Klik omte vergroten.

VillaopBali.com en hier aan gebonden Bali-Property-Indonesia.com hebben bijna 6000 unieke bezoekers per 30 dagen (75% nieuwe bezoekers) en een totaal van bijna 7300 bezoekers. Bovendien een lagere bouncerate dan het gemiddelde van een website, dit betekent dat bezoekers er niet al na 1 pagina weg gaan. We beweren met trots dat onze sites goed scoren op de grootste en meest gebruikte zoekmachine Google. Bovenstaande gegevens zijn verkegen op Google Analytics.

 

Probeer eens zoekwoorden zoals: huis te koop op Bali, villa op Bali kopen, huis kopen op Bali, villa in Canggu kopen, aanbod onroerend goed op Bali, bali property, bali villas for sale, enz. Wij garanderen U dat U onze sites tegenkom met deze belangrijke zoekwoorden die potentiele klanten gebruiken om op zoek te gaan naar onroerend goed op Bali.

 

Nu zult U zich eigen afvragen of dit echt mogelijk is zonder commissie te betalen, het antwoord is simpel want het is mogelijk bij ons. Het spreekt voor zich dat U natuurlijk het werk zelf moet doen wat normaliter een agent zou moeten doen, maar wat is er zo moeilijk aan het laten zien van Uw villa na contact te hebben gehad via de email.

 

Wij hebben een voorstel voor U:

Het spreekt voor zich dat wij een vergoeding vragen om Uw villa/huis of land op onze site te plaatsen. Wat wij U aanbieden is plaatsing op onze websites ( engels en nederlands) net zoals wij normaliter villas/huizen en land listen op onze site. Onze listingen zien er qua presentatie altijd zeer netjes, duidelijk, overzichtelijk en professioneel uit.

 

Het grote verschil zal zijn dat indien U wilt dat Uw onroerend goed geplaatst wordt op onze site dat er op de pagina van Uw villa/huis of land een contact formulier komt die is gekoppeld aan Uw email adres alleen. U en U alleen ontvangt mail van een potentiele koper en U en U alleen  heeft de regie in handen. Wij kunnen niet eens zien of weten dat U een email ontvangt. Bovendien kunt U als U het wilt elke dag controleren of de contact formulier ook daadwerkelijk werkt door desnoods elke dag een email naar U eigen te sturen met dit contact formulier. Wij noemen deze listingen ook niet voor niets “Direct contact met eigenaar”.

 

Kijkt U eens hier als voorbeeld bij deze "Direct contact met eigenaar" listing.

 

Wat moet U doen om Uw property te listen bij ons:

U moet eerst natuurlijk vanzelfsprekend contact maken met ons, en dat kunt U doen door gebruik te maken van onderstaand geplaatste contact formulier. Na ontvangst zullen wij U een link opsturen die verbonden is met een pagina op onze site VillaopBali.com. Deze link brengt U op de pagina ‘Details en Voorwaarden’ waarin uitgelegd wordt wat U moet doen en ook hier de voorwaarden kunt lezen. Ook leest U op deze pagina dat U ons moet voorzien van foto’s en een begeleidende promotionele tekst.

 

 

Een link vermeldt op boven genoemde pagina brengt U naar een pagina op onze site waarin U zoveel mogelijk gegevens van Uw villa/huis of land moet invullen zodat wij deze kunnen gebruiken om Uw listing compleet op onze site te presenteren.

 

Een groot voordeel is dat U zelf Uw villa/huis of land kun promoten:

Stelt U zich voor dat U via via in contact komt met iemand die serieus op zoek is naar een property op Bali. Dit is natuurlijk een potentiele koper en U moet dit goed aanpakken. Vaak worden business kaartjes uitgewisseld met e-mail adressen en U spreekt af dat U meer informatie zult opsturen met een aantal foto's. Maar het is toch gemakkelijker en profesioneler om deze potentiele klant gewoon een link op te sturen van Uw listing pagina zonder het risiko te lopen dat er een agent tussen komt en U alsnog de verplichte 5% commissie moet betalen. Nogmaals U en alleen U bent in controle. 

Kosten:

Natuurlijk zijn er kosten, maar niet te vergelijken met de 5% commissie die U zult moeten betalen bij een verkoop van Uw object. De kosten om Uw villa/huis of land te plaatsen op alleen onze Engelstalige site is 3.000.000 rupiah voor een periode van een jaar. Ook is het mogelijk in US Dollars en Euro’s te betalen, details vindt U bij de Details en Voorwaarden pagina. Wilt U tevens op de Nederlandstalige website, dan berekenen wij 700.000 rupiah extra.

 

Het spreekt voor zich dat onze Engelstalige website een meer internationale aandacht krijgt, en daarom bevelen wij aan om deze site te gebruiken om U onroerend goed onder de aandacht te krijgen en voor lagere kosten ook te plaatsen op de Nederlandse website.

 

Nogmaals willen wij U ervan verduidelijken dat U en U alleen in regie bent na plaatsing, wij zullen behalve dat wij voor een professionele plaatsing op onze sites zorgen ons niet verder bemoeien, en nogmaals wij kunnen dat ook niet, met een e-mail wisseling tussen U en een mogelijke potentiele koper.

Indien U interesse heeft om gebruik te maken van ons aanbod, mail ons dan even en maak gebruik van onderstaand contact formulier.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Direct contact met eigenaars, klik hier.

Wilt U op de hoogte worden gehouden omtrent nieuwe listingen ?

Abonneert U zich dan op onze nieuwsbrief en U ontvang per mail informatie over nieuwe listingen op onze site.

Saba, nabij Sanur, een heerlijk villa op een rustige lokatie:

185.000 Euro

Bali huis kopen in Saba, Gianyar.

Umalas, Canggu:

Villa met lange lease en verhuurvergunning:

359.000 US Dollars.

Bali huis kopen.

Cepaka, Canggu.

Prachtige 6 slaapkamer villa op 3450m2:

830.000 US Dollars.

Prachtige villa te koop aangeboden in Canggu, Zuid Bali.

Tabanan.

Townhouses met 2 slaapkamers:

50.000 Euro.

2 slaapkamer appartementen te koop Bali.

 Candi Dasa:

Ocean-front Bungalow:

75,000 USD.

Direct aan strand en zee  Candi Dasa, Oost Bali

Nusa Dua:

Gelegen op een prive complex:

2.95 Miljard IDR.

Huis Nusa Dua, Zuid Bali.

Sanur:

Zeer lange lease, kwaliteits villa:

699.000 US Dollars.

Sanur villas te koop aangeboden.